Velkommen til

Grundejerforeningen Ullerødhave

 " et godt sted at leve - tættere på byen og vandet -
 mere ude på landet "

 

Forside

Om Ullerødhave

Generalforsamling
Vedtægter
Lokalplan
Deklarationer
Projekter
"Ulleroden"
Brugerhåndbogen
Bestyrelsen
Fællesskur
Billeder og kort
Nyttige links
Læge og Apotek
Vejret i Kokkedal
Skriv til os

 

 

Velkommen til vores hjemmeside - med nyttig information og gode links.

 
Det er bestyrelsens hensigt, at brugere af hjemmesiden vil opleve let tilgængelig og nyttig information, i forbindelse med foreningen og dens aktiviteter, såvel som i dagligdagen.
 
Artikel om grundejerforeninger, Grundejerforeninger og lokalplanen, kan downloades her.
Kalender:
Varsling af generalforsamling 2018: Afholdes onsdag d. 25. april. Indkaldelse med evt. forslag omdeles senest 3 uger før.
Fra onsdagens møde, 21. Marts 2018, om energitjek og klimatilpasning vedhæftes Energitjenestens præsentation, samt interesseskema.
Med hensyn til interesseskemaet, bedes dem, som er interesseret i energirenovering, udfylde skemaet og sende det til Energitjenesten, se mailadresse i skemaet.

Energitjenesten vil indhente tilbud fra håndværkere, der kan udfører arbejdet.
Det kræver, at der er et vist antal, som ønsker f.eks. energiruder.

I forbindelse med energiruder er U-værdien 1,2 for 2-lags, det fremgår ikke af præsentationen. 2-lags skulle umiddelbart passe ind i vores vinduesrammer. Det gør 3-lags ikke.

Det er vigtig at være opmærksom på, at der IKKE er nogen forpligtigelse ved at udfylde skemaet.
For at få udført arbejdet, skal der indgås en endelig aftale mellem den enkelte boligejer og håndværkeren. Det er først der ”bordet” fanger.

Link til præsentation
Link til interesseskema
Fastelavn blev fejret søndag d. 11. februar.

Generalforsamling 2017 blev afholdt mandag d. 24. April.
Referatet mv. kan findes 
her.

Indkaldelsen kan findes her.

Artikel om grundejerforeninger, Grundejerforeninger og lokalplanen, kan downloades her.

Orienteringsmøde vedr. udviklingsplan for købmandsbygningen blev afholdt torsdag d. 6. april. Yderligere information kan findes her.
Efter at vurderet opbakningen fra grundejerforeningens medlemmer, har KFI besluttet at æmdre deres planer således at de ikke læmgere inkluderer køb af grundejerforeningens jord. Flere detaljer om tilkendegivelsesresultat mv. kan læses 
her.

 

Velkommen til nye beboere i vores dejlige område

En kort velkomstskrivelse tilrettet nye beboere i bebyggelsen er blevet udfærdiget med det formål at give en koncentreret information omkring væsentlige detaljer i forbindelse med tilflytning til bebyggelsen.

Velkomstskrivelse kan findes her.

 
Grundejerforeningen Ullerødhave på facebook

En lukket* facebook gruppe er blevet oprettet til beboerne i Grundejer-foreningen Ullerodhave.

Formålet med facebook gruppen er at skabe et interaktivt forum hvor grundejerforeningens medlemmer kan fortsætte den gode dialog fra generalforsamlingen, fastelavn, sommerfesten etc; og hvor alle beboere kan komme med forslag, stille spørgsmål el. lign. til andre beboere i grundejerforeningen.

*Vedr. lukket Facebook gruppe:
Man skal bede om at blive tilføjet til gruppen.
klik på facebook ikonet for at se mere.

Foranstaltninger mod Indbrud

I forbindelse med generalforsamlingen 2013 havde vi besøg af Nordsjællands politi ved politiassistent Eric Kattrup, der gav et meget informativt indlæg omkring indbrud i vores område samt mulige foranstaltninger i vore huse til reducering af risiko for indbrud.
Kopi af præsentationen kan findes under 'Projekter'.

 

- Under "Nyttige links" finder du bl.a. Fredensborg Kommune, Information om vand, el og varme samt skoler og daginstitutioner m.m. 

- Under "læge og Apotek" finder du telefonnummer og adresser til vagtlæge, vagtapotek, dyrlæge mm.

- Overvejer du at sælge dit hus, skal du ikke undlade at gøre mægler, bank eller potentielle købere opmærksom på, at de via hjemmesiden kan finde information om området samt relevante dokumenter - en service vi allerede nu ved at mange er glade for.

Bemærk:
 
Kun indkaldelse til generalforsamling omdeles på papir. Al anden information fremsendes kun elektronisk. Beboere kan tilmelde sig grundejerforeningens maillingliste her

Design : Grundejerforeningen Ullerødhave